Водно рязане на черни и цветни метали, гранит, фаянс, стъкло и др.
гр. София 1528,
гара Искър, ул."5010"N1
тел.: 0887 856876
e-mail: office@jetpoint.net e-mail: jetpoint@abv.bg
facebook.com/jetpoint.net

Ценообразуване
 
Ценообразува се на линеен метър ход на машината в зависимост от дебелината и вида на материала + броя започнати контури.
За повече информация и/или за ценообразуване на конкретен детайл/и, моля пишете ни на:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

- Ако Ви е необходима цена - моля, пишете ни на посочените e-mail-и, като посочите вида, дебелината на материала и приложите чертежи само на детайлите, които трябва да бъдат изрязани/оферирани.

- Ако желаете рязане на широкоформатен гранитогрес (пример: 2500х1000мм; 2800х1200мм; 3000х1500мм; 3200х1600мм и т.н.) - широкоформатният гранитогрес се доставя при нас единствено с предварително изпратени чертежи на e-mail-ите ни и предварителна уговорка с наш служител, кога да бъдат доставени.

Ако имаме въпроси ще се свържем с Вас!

 

Фирма "Джет Пойнт" ООД НЕ предлага:
-   материали;
-   сортиране, транспорт, взимане на размери, монтаж и пакетаж;
-   допълнителна обработка – ( Герунг; Лепене; Огъване; Заваряване на елементи; Почистване на остри ръбове; Фаски; Резби и други)

Фирма „Джет Пойнт“ ООД НЕ носи отговорност:
-   при спукване / раздуване (поради вътрешни напрежения или некачествени материали, и/или др.) на : гранитогрес,  фаянс,  теракота, дектон, технически камък, мрамор, стъкла, текстолити, стъклотекстолити, (GPO, isoval), карбон, HPL, mdf и др. материали;
-   за непотърсени  материали и/или стока в срок от 20 работни дни от изпълнението на поръчката